Terug

Notre Amour A

Afstamming:Secret x Decor Dreamcatcher x Gribaldi
Geslacht:Merrie
Aftekening:Stekelvos
Geboortedatum:17 april 2018


Dit veulen is verkocht
Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting


Secret


173 cm, zwart, geb. 2014
Fokker: Hubert Vogler, Ellwangen

Secret

Na een geslaagde sportkeuring goedgekeurd voor Hannover, Oldenburg, Westfalen, Rijnland en alle Zuid-Duitse stamboekverenigingen. Het mysterie "Secret" is onthuld. Deze zoon van de drievoudige wereldkampioen Sezuan is een absolute uitzondering vanwege zijn buitengewone mooie verschijning en zijn buitengewone bewegingsmogelijkheden. Drie basisgangen stap, draf en galop zijn van de hoogste kwaliteit. De moeilijk te verslaan rijdbaarheid maakt dit indrukwekkende model compleet.

Het allereerste optreden onder het zadel veroorzaakte een ware hype tot ver buiten de landsgrenzen. De reeds opgebouwde goede naam moest worden bevestigd. Maar zelfs die hoge verwachtingen vervulde Secret moeiteloos, zoals hij zegevierde op zijn 14-daagse test in Schlieckau met een dressuur eindnoot van 9.5. Hij was in staat om weer te schitteren op het Bundeschampionat in Warendorf, waar hij "slechts" tot vice-divisie werd gekozen vanwege de scores van buitenlandse rijders. Een grondig controversiële beslissing, omdat hij met 4 keer het cijfer 10.0 werd beoordeeld.

Vader Sezuan is een gevierde drievoudige wereldkampioen jonge dressuurpaarden en behoort ongetwijfeld tot de meest gewilde dressuurpaarden van dit moment onder Dorothee Schneider. Om nog maar te zwijgen over de komende toekomst op het grote plein. Zowel zijn fokkerij als zijn sportieve carrière worden gekenmerkt door hoogtepunten. Ook in de loop van zijn licenties en in de voorstellingen tijdens de Wereldkampioenschappen werden alleen scores tussen 9,5 en 10,0 toegekend voor zijn basisgangen. Zo was hij de titel van wereldkampioen van jonge dressuurpaarden 5, 6 en 7 jaar oud onbetwist zeker. Een recept voor succes dat ongeëvenaard is - de moederlijn van de Secret-lijn, stam 853 van de sudette, produceerde tal van internationaal erkende prestatiewedstrijden. Naast deze vader zijn er al 38 meer goedgekeurde hengsten uit deze moederlijn.


Secret
Meer info:
http://www.gestuet-wm.eu/secret.html

Decor Dreamcatcher


DreamcatcherDay Dream x Rubinstein I

zwartbruin, geb. 29002, 1.70m. KWPN, Oldenburger, NRPS

Decor Dreamcatcher

Dreamcatcher, “de droom”voor iedere fokker, paardenliefhebber, ruiter en amazone. Dreamcatcher, heeft alles in huis wat men van een dressuurpaard verlangt. Hij valt niet alleen op door zijn natuurlijke souplesse, ruimte en tactvolle bewegingen in zowel stap, draf en galop. Maar ook valt hij op door zijn Koninklijke uitstraling. Dreamcatcher, heeft zowel op stal als tijdens het werk een zeer bereidwillig en eerlijk karakter. Dreamcatcher is al drie jaar op rij de onovertroffen winnaar van de hengstencompetitie. Dreamcatcher, won in 2005 de PAVO-cup voor 5-jarige, waarbij hij van beide gastruiters een 10 kreeg. Dreamcatcher, werd als 3-jarige derde op het Bundeschampionat te Duitsland. Dreamcatcher, is een zoon van Day Dream en voert tot in de vierde generatie dressuurbloed.

De moederlijn van Dreamcatcher, is via de hengsten Rubinstein I, Pike Bube en Freiherr zeer interessant. Dreamcatcher’s moeder Lady’s Rubin is een Oldenburger staatspremie en elitemerrie. Zij kreeg van het KWPN een zeer goed moederrapport een citaat hieruit;”goed ontwikkelde rijtypische merrie die goed in het rechthoeksmodel staat en over kwaliteit en uitstraling beschikt.”

De kinderen van Dreamcatcher zijn goed ontwikkeld en staan goed in het rechthoeksmodel. Net als Dreamcatcher zelf beschikken zij over 3 goede basisgangen en bewegen met een goede zelfhouding en veel souplesse.

Beoordeling verrichting Ermelo 2006; Stap 9, Draf 9, Galop 8,5, Souplesse 8,5 Houding /Balans 9, Bewerkbaarheid 9 en Aanleg 9.

Decor Dreamcatcher


Meer info:
http://www.vbommel.com

Dit veulen is verkocht
Terug naar 2012