Terug naar 2014

Kingsdale A

Afstamming:Lord Leatherdale x Decor Dreamcatcher
Geslacht:Ruin
Aftekening:Bruin
Geboortedatum:11 mei 2015Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting


Lord Leatherdale


1.70 - donkerbruin - 2003 - KWPN, Westf.

Lord Leatherdale


Lord Leatherdale verbindt al het goede uit de beste foklijnen van Westfalen en voert daarmee een voor het KWPN begeerde en vernieuwende "vrije" bloedopbouw.

Lord Leatherdale is "Grand Prix" afgericht.

Zijn vader is de Westfaalse stempelhengst Lord Loxley, die in zijn jonge jaren het Bundeschampionat op zijn naam wist te schrijven en inmiddels Grand Prix gestart is.

Moeder de bloedmooie zwarte Fairless P voert het bloed van de sterkverervende Ferragamo en Anmarsch (v.Angelo xx).

Lord Leatherdale is de vader van o.a.:
- Chippendale: Opkomende tophengst, met dit jaar 2 aangewezen zonen uit zijn 1e jaargang, en zelf super topsport potentie.
- Chapter Leatherdale: NRPS Kampioen 2014 (jonge hengsten met verrichting en afstammelingen).
- Everdale: KWPN verrichtingskampioen dressuur 2012. Pavo cup winnaar 2013. Winnaar KWPN afstammelingen onderzoek nieuwe stijl.
- Elsedale: NRPS verrichtingskampioen 2014.
- Fairytale: KWPN Voorjaarsverrichtingskampioen dressuur 2013.
- Glamourdale: Kampioen KWPN dressuurhengsten 's-Hertogenbosch 2014. Reserve voorjaarsverrichtingskampioen 2014.
- Edy Rava en Filithyo: veelbesproken veilingpaarden Excellent Dressage Sale 2014.
- Talloze toppresterende IBOP merries.

Lord Leatherdale
Meer info:
http://www.vanolsthorses.com/lord-leatherdale/

Decor Dreamcatcher


DreamcatcherDay Dream x Rubinstein I

zwartbruin, geb. 29002, 1.70m. KWPN, Oldenburger, NRPS

Decor Dreamcatcher

Dreamcatcher, “de droom”voor iedere fokker, paardenliefhebber, ruiter en amazone. Dreamcatcher, heeft alles in huis wat men van een dressuurpaard verlangt. Hij valt niet alleen op door zijn natuurlijke souplesse, ruimte en tactvolle bewegingen in zowel stap, draf en galop. Maar ook valt hij op door zijn Koninklijke uitstraling. Dreamcatcher, heeft zowel op stal als tijdens het werk een zeer bereidwillig en eerlijk karakter. Dreamcatcher is al drie jaar op rij de onovertroffen winnaar van de hengstencompetitie. Dreamcatcher, won in 2005 de PAVO-cup voor 5-jarige, waarbij hij van beide gastruiters een 10 kreeg. Dreamcatcher, werd als 3-jarige derde op het Bundeschampionat te Duitsland. Dreamcatcher, is een zoon van Day Dream en voert tot in de vierde generatie dressuurbloed.

De moederlijn van Dreamcatcher, is via de hengsten Rubinstein I, Pike Bube en Freiherr zeer interessant. Dreamcatcher’s moeder Lady’s Rubin is een Oldenburger staatspremie en elitemerrie. Zij kreeg van het KWPN een zeer goed moederrapport een citaat hieruit;”goed ontwikkelde rijtypische merrie die goed in het rechthoeksmodel staat en over kwaliteit en uitstraling beschikt.”

De kinderen van Dreamcatcher zijn goed ontwikkeld en staan goed in het rechthoeksmodel. Net als Dreamcatcher zelf beschikken zij over 3 goede basisgangen en bewegen met een goede zelfhouding en veel souplesse.

Beoordeling verrichting Ermelo 2006; Stap 9, Draf 9, Galop 8,5, Souplesse 8,5 Houding /Balans 9, Bewerkbaarheid 9 en Aanleg 9.

Decor Dreamcatcher


Meer info:
http://www.vbommel.comTerug naar 2012