Terug naar 2014

Jolly A

Afstamming:Diëgo x Gribaldi
Geslacht:Merrieveulen
Aftekening:Zwart, kolletje, snebje, 2 witte voetjes achter
Geboortedatum:1 april 2014


Dit veulen is verkocht


Filmpje Jolly:

'Adobe Flash Player' v.10 of hoger is nodig;
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting


Diëgo


Diego

Diëgo is een modern, compleet dressuurpaard met een zeer goede mechaniek en een zeer goede mentaliteit. Alles wijst erop dat Diëgo op termijn gaat meedoen op het allerhoogste niveau. Diëgo’s vader Negro (v. Ferro) is preferent verklaart en komt met deze titel in het exclusieve en unieke rijtje der “allergrootsten’’. Diëgo’s moeder, de Oldenburgse topmerrie Ballerina ll (Don Gregory v. Donnerhall), is een volle zus van Don Ruto (vader van o.a. de Toppaarden Don Jovi, Don Jeroen, Zidhane en Nip Tuck).

Zijn afstamming:
Diëgo’s vader Negro (v.Ferro) is onlangs preferent verklaart en komt met deze titel in het exclusieve en unieke rijtje der “allergrootsten”.
Diëgo’s moeder is de Oldenburgse topmerrie Ballerina II (Don Gregory x Donnerhall). Ballerina II is een volle zus van Don Ruto (vader van de lichte tour paarden Don Jovi, Don Jeroen, Zidhane, Nip Tuck) en is gefokt uit de wonderschone merrie Ballerina I (v.Rubinstein x Matador x Carajan x Hirtensang). De Hirtensang merrie “Blitzrot” behoorde tot het kleine selecte groepje merries die na de WO II de nieuwe start van de Trakehner fokkerij in West Duitsland heeft opgebouwd. Deze sensationele moederlijn gaat terug op de zeer belangrijke en invloedrijke Trakehner stam 16a, die o.a. de hengsten: Doruto, Royal Doruto, Don Ruto, Buddenbrock, Benz, Bernstein voortbracht.

Zijn prestaties:
Diëgo liet al tijdens de Hengstenkeuring 2010/2011, een zeer sterke indruk achter. Vervolgens meldde Diëgo zich voor de KWPN voorjaarstest in 2011. Deze test doorliep hij zeer voorspoedig, en scoorde extreem goed.
Het verrichtingsrapport van Diëgo meldt o.a.:
“Diëgo heeft veel aanleg als dressuurpaard” en “Diëgo heeft veel souplesse en een goede houding en balans”. Diëgo kreeg 3 x 8 voor stap, draf en galop, en kreeg een bijzonder mooie en complete cijferlijst voor zijn verrichting.

Diego

Diego

Meer info:
http://www.vanolsthorses.com/hengsten/diego/

Gribaldi


Gribaldi
Vaderlijn:
De vader van Gribaldi is de Trakehner topvererver Kostolany, zelf gepresteerd op Grand Prix Niveau! Kostolany bracht in 1995 zowel de Siegerhengst als de Siegermerrie, een gebeurtenis wat uniek is. Kostolany heeft, naast Gribaldi nog meerdere goedgekeurde zonen, waaronder Bertone, Showmaster, Silvermoon, Tolstoi, Sans Souci en Polansky. Stammoeder van Kostolany`s moederlijn is de beroemde merrie Kasette van 'Hauptgestüt Trakehnen', hieruit komt o.a voort het Olympiade-dressuurpaard Immanuel (Munchen 1972), als de Trakehnerverervers Kapitan en Kassius.

Moederlijn:
Gribaldi`s volle zus Georgina was in 1995 beste driejarige merrie op de centrale merriekeuring in Hessen. De moeder van Gribaldi, genaamd Gondola II is in 1995 Elite merrie geworden op haar nofok. Bovendien bracht Gondola II ook de goedgekeurde hengst Goldino, die op zevenjarige leeftijd al Prix St. Georges liep. De eerste jaargang van deze hengst leverde direct al twee goedgekeurde zonen op (Trakehner Hengstenkeuring 1995/96), n.l Up to Date en Uljanoff, die achter Gribaldi, Reserve Kampioen werd! Gondola II is van de dressuurvererver Ibikus die zowel DLG-Sieger als viervoudig 'Championatssieger' was.
Gribaldi

Nafok Gribaldi:
De successen van de Gribaldi nakomelingen zijn haast teveel om op te noemen. Heel veel merries zijn hooggeplaatst op de merriekeuringen en in de diverse merrietesten in Deurne en Drachten en IBOP proeven zijn er vele merries geslaagd. Veel nakomelingen van Gribaldi hebben aan de PAVO CUP voor vier en vijfjarige dressuurpaarden deelgenomen en velen zijn geselecteerd voor de halve Finale`s en Finale`s.

Gribaldi


meer info:
www.uytert.nl

Dit veulen is verkochtTerug naar 2012