Terug naar 2013

Indium A

Afstamming:Negro x Decor Dreamcatcher x Gribaldi
Geslacht:Hengstveulen
Aftekening:Vos met smal blesje en 3 witte sokjes
Geboortedatum:03-06-2013


Dit veulen is verkocht


Filmpje Indium:

'Adobe Flash Player' v.10 of hoger is nodig;
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting


Negro


Schofthoogte: 1.70
Kleur: zwart
Stamboek: KWPN
Geboren: 05-03-1995


Zijn afstamming:
Vader, de zwarte geweldenaar “Ferro” is een bewezen tophengst. Hij was jarenlang de vaste kracht van de Nederlandse dressuur equipe.
Negro

Negro’s moeder komt uit een top moederlijn, die via de internationale hengsten “Variant” en “Gondelier” (keur) en de predikaat rijke merries “Fewrie” (keur IBOP AA 92) Mewrie (keur pref prest sport) en Geerie (ster pref prest.) garant staat voor sport, model, kracht, werklust en kwaliteit.

Zijn prestaties:
Negro is winnaar van zowel de hengstencompetitie in 2000 als in 2001, hij won de titel “Youngster Stallion” (Zwolle 2001).
Tijdens de WK in Verden 2001 was Negro de beste 6-jarige KWPN-er.
Negro heeft met succes zijn lichte tour periode doorlopen. Van zijn 4 starts, won hij drie maal.
Zijn eerste start in de zware tour won hij overtuigend met een debuut superscore van 72,50%, waarbij hij zijn ongekende talenten voor piaffe en passage toonde.

Zijn nafok:
Negro scoort zeer hoog met een zeer hoge betrouwbaarheid op de index (150 – 92%).
Van zijn nakomelingen staat bijna de helft als sportpaard geregistreerd, waarvan de eerste inmiddels op het hoogste, internationale niveau meedraaien. Paradepaard is natuurlijk het Europees “gouden” teampaard Valegro onder Charlotte Dujardin. Deze aboslute “knaller” Valegro wordt gezien als één van de beste Grand Prix paarden van dit moment met serieuze Olympische medaille kansen in London 2012. Verder zijn er Exquis Spargo† (Grand Prix), Exquis Taikoen (Grand Prix), Slegro, Numberto, Nintendo, Netto, Tigro, Taison, Validus, Vanegro, Willem-Alexander etc. Negro afstammelingen zijn (inter)nationaal zeer gewild.
Negro’s nafok wordt alom gewaardeerd om het geweldig meewerkend karakter, leergierigheid, werklust, balans en natuurlijk het handelsmerk nummer één van Negro: het geweldig achterbeengebruik, en de grote mogelijkheden tot schakelen en sluiten.

Negro

meer info:
http://www.vanolsthorses.com/hengsten/negro

Decor Dreamcatcher


DreamcatcherDay Dream x Rubinstein I

zwartbruin, geb. 29002, 1.70m. KWPN, Oldenburger, NRPS

Decor Dreamcatcher

Dreamcatcher, “de droom”voor iedere fokker, paardenliefhebber, ruiter en amazone. Dreamcatcher, heeft alles in huis wat men van een dressuurpaard verlangt. Hij valt niet alleen op door zijn natuurlijke souplesse, ruimte en tactvolle bewegingen in zowel stap, draf en galop. Maar ook valt hij op door zijn Koninklijke uitstraling. Dreamcatcher, heeft zowel op stal als tijdens het werk een zeer bereidwillig en eerlijk karakter. Dreamcatcher is al drie jaar op rij de onovertroffen winnaar van de hengstencompetitie. Dreamcatcher, won in 2005 de PAVO-cup voor 5-jarige, waarbij hij van beide gastruiters een 10 kreeg. Dreamcatcher, werd als 3-jarige derde op het Bundeschampionat te Duitsland. Dreamcatcher, is een zoon van Day Dream en voert tot in de vierde generatie dressuurbloed.

De moederlijn van Dreamcatcher, is via de hengsten Rubinstein I, Pike Bube en Freiherr zeer interessant. Dreamcatcher’s moeder Lady’s Rubin is een Oldenburger staatspremie en elitemerrie. Zij kreeg van het KWPN een zeer goed moederrapport een citaat hieruit;”goed ontwikkelde rijtypische merrie die goed in het rechthoeksmodel staat en over kwaliteit en uitstraling beschikt.”

De kinderen van Dreamcatcher zijn goed ontwikkeld en staan goed in het rechthoeksmodel. Net als Dreamcatcher zelf beschikken zij over 3 goede basisgangen en bewegen met een goede zelfhouding en veel souplesse.

Beoordeling verrichting Ermelo 2006; Stap 9, Draf 9, Galop 8,5, Souplesse 8,5 Houding /Balans 9, Bewerkbaarheid 9 en Aanleg 9.

Decor Dreamcatcher


Meer info:
http://www.vbommel.com

Dit veulen is verkocht
Terug naar 2012