Terug naar 2010

Fancy A

Afstamming:Voice X Gribaldi
Geslacht:Merrieveulen
Aftekening:Wordt donker bruin met drie witte sokjes
Geboortedatum:13 juni 2010
Super chique Merrieveulen!
De moeder is voorlopig keur + Prok.

Dit veulen is VERKOCHT


Filmpje Fancy A (9,3 MB, ca 75 seconden):


'Adobe Flash Player' v.10 of hoger is nodig;

Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting


Voice


Voice
De prachtig zwarte Voice is bezig definitief door te breken in de internationale dressuursport onder Edward Gal. Hij won zijn internationale debuut met hoge scores. Publiek en media raken niet uitgesproken over de talentvolle hengst. Hij heeft alles in huis: souplesse, een sterk achterbeen, mooi voorbeen, fantastische uitstraling en een enorme wil om te werken. Hij voert de Grand Prix-oefeningen uit met speels gemak.

Voice
Voice is een combinatie van de beste Nederlandse en Duitse dressuurlijnen. Vader De Niro voert het bewezen bloed van dressuurgrootheid Donnerhall en heeft zichzelf meer dan bewezen door Grand-Prixproeven te winnen en ruim veertig goedgekeurde zonen te brengen. De moederlijn van Voice is een droom. Grootmoeder Gelbria (preferent prestatie) is de moeder van de goedgekeurde hengst OOSeven en het Gran-Prixpaard Kadans. Overgrootmoeder Ilbria is grootmoeder van het internationale dressuurpaard Celiton en moeder van het wereldberoemde dressuurpaard Olympic Barbria en Ezabria, die UTV-kampioen werd.

Voice

Voice
Voice
Ook in de fokkerij is Voice hard op weg naam te gaan maken. De uniforme groep nakomelingen valt op door rasuitstraling, souplesse, balans en bergopwaartse bewegingen. Stuk voor stuk zijn ze zeer werkwillig en fijn om mee te werken. De nakomelingen doen het zeer goed onder het zadel. De eerste Voice-merries zijn in 2010 keur geworden na een goede Centrale Keuring en hoge cijfers in de aanlegtesten. Op de CK van Overijssel bracht Voice de veulenkampioen.

Het hoogtepunt van de dressuuravond van de KWPN Hengstenkeuring dit jaar was ongetwijfeld de clinic van Edward Gal met Voice. De hengst liet duidelijk zijn kwaliteiten en progressie in training zien wat door het publiek gewaardeerd werd met een staande ovatie.
Voice

Heeft u het optreden gemist of wilt u het nog eens terugzien? Klik hier voor het filmpje!


meer info:
www.oldenhoff.nl

Gribaldi


Gribaldi
Vaderlijn:
De vader van Gribaldi is de Trakehner topvererver Kostolany, zelf gepresteerd op Grand Prix Niveau! Kostolany bracht in 1995 zowel de Siegerhengst als de Siegermerrie, een gebeurtenis wat uniek is. Kostolany heeft, naast Gribaldi nog meerdere goedgekeurde zonen, waaronder Bertone, Showmaster, Silvermoon, Tolstoi, Sans Souci en Polansky. Stammoeder van Kostolany`s moederlijn is de beroemde merrie Kasette van 'Hauptgestüt Trakehnen', hieruit komt o.a voort het Olympiade-dressuurpaard Immanuel (Munchen 1972), als de Trakehnerverervers Kapitan en Kassius.

Moederlijn:
Gribaldi`s volle zus Georgina was in 1995 beste driejarige merrie op de centrale merriekeuring in Hessen. De moeder van Gribaldi, genaamd Gondola II is in 1995 Elite merrie geworden op haar nofok. Bovendien bracht Gondola II ook de goedgekeurde hengst Goldino, die op zevenjarige leeftijd al Prix St. Georges liep. De eerste jaargang van deze hengst leverde direct al twee goedgekeurde zonen op (Trakehner Hengstenkeuring 1995/96), n.l Up to Date en Uljanoff, die achter Gribaldi, Reserve Kampioen werd! Gondola II is van de dressuurvererver Ibikus die zowel DLG-Sieger als viervoudig 'Championatssieger' was.
Gribaldi

Nafok Gribaldi:
De successen van de Gribaldi nakomelingen zijn haast teveel om op te noemen. Heel veel merries zijn hooggeplaatst op de merriekeuringen en in de diverse merrietesten in Deurne en Drachten en IBOP proeven zijn er vele merries geslaagd. Veel nakomelingen van Gribaldi hebben aan de PAVO CUP voor vier en vijfjarige dressuurpaarden deelgenomen en velen zijn geselecteerd voor de halve Finale`s en Finale`s.

Gribaldi


meer info:
www.uytert.nl

Klik voor een vergroting


Dit veulen is VERKOCHT


Terug naar 2010