Terug naar 2009

Enjoy A

Afstamming:Decor Dreamcatcher X Gribaldi
Geslacht:Merrieveulen
Aftekening:Vos, 4 witte voetjes en een blesje
Geboortedatum:31 mei 2009Dit veulen is verkochtFilmpje Enjoy (8,1 MB, ca 78 seconden):


'Adobe Flash Player' v.10 of hoger is nodig;

Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting


Dit is een volle zus, jaarling
Klik voor een vergroting


Dit is een volle zus, jaarling
Klik voor een vergroting


Decor Dreamcatcher


DreamcatcherDay Dream x Rubinstein I

zwartbruin, geb. 29002, 1.70m. KWPN, Oldenburger, NRPS

Decor Dreamcatcher

Dreamcatcher, “de droom”voor iedere fokker, paardenliefhebber, ruiter en amazone. Dreamcatcher, heeft alles in huis wat men van een dressuurpaard verlangt. Hij valt niet alleen op door zijn natuurlijke souplesse, ruimte en tactvolle bewegingen in zowel stap, draf en galop. Maar ook valt hij op door zijn Koninklijke uitstraling. Dreamcatcher, heeft zowel op stal als tijdens het werk een zeer bereidwillig en eerlijk karakter. Dreamcatcher is al drie jaar op rij de onovertroffen winnaar van de hengstencompetitie. Dreamcatcher, won in 2005 de PAVO-cup voor 5-jarige, waarbij hij van beide gastruiters een 10 kreeg. Dreamcatcher, werd als 3-jarige derde op het Bundeschampionat te Duitsland. Dreamcatcher, is een zoon van Day Dream en voert tot in de vierde generatie dressuurbloed.

De moederlijn van Dreamcatcher, is via de hengsten Rubinstein I, Pike Bube en Freiherr zeer interessant. Dreamcatcher’s moeder Lady’s Rubin is een Oldenburger staatspremie en elitemerrie. Zij kreeg van het KWPN een zeer goed moederrapport een citaat hieruit;”goed ontwikkelde rijtypische merrie die goed in het rechthoeksmodel staat en over kwaliteit en uitstraling beschikt.”

De kinderen van Dreamcatcher zijn goed ontwikkeld en staan goed in het rechthoeksmodel. Net als Dreamcatcher zelf beschikken zij over 3 goede basisgangen en bewegen met een goede zelfhouding en veel souplesse.

Beoordeling verrichting Ermelo 2006; Stap 9, Draf 9, Galop 8,5, Souplesse 8,5 Houding /Balans 9, Bewerkbaarheid 9 en Aanleg 9.

Decor Dreamcatcher


Meer info:
http://www.vbommel.com

Gribaldi


Gribaldi
Vaderlijn:
De vader van Gribaldi is de Trakehner topvererver Kostolany, zelf gepresteerd op Grand Prix Niveau! Kostolany bracht in 1995 zowel de Siegerhengst als de Siegermerrie, een gebeurtenis wat uniek is. Kostolany heeft, naast Gribaldi nog meerdere goedgekeurde zonen, waaronder Bertone, Showmaster, Silvermoon, Tolstoi, Sans Souci en Polansky. Stammoeder van Kostolany`s moederlijn is de beroemde merrie Kasette van 'Hauptgestüt Trakehnen', hieruit komt o.a voort het Olympiade-dressuurpaard Immanuel (Munchen 1972), als de Trakehnerverervers Kapitan en Kassius.

Moederlijn:
Gribaldi`s volle zus Georgina was in 1995 beste driejarige merrie op de centrale merriekeuring in Hessen. De moeder van Gribaldi, genaamd Gondola II is in 1995 Elite merrie geworden op haar nofok. Bovendien bracht Gondola II ook de goedgekeurde hengst Goldino, die op zevenjarige leeftijd al Prix St. Georges liep. De eerste jaargang van deze hengst leverde direct al twee goedgekeurde zonen op (Trakehner Hengstenkeuring 1995/96), n.l Up to Date en Uljanoff, die achter Gribaldi, Reserve Kampioen werd! Gondola II is van de dressuurvererver Ibikus die zowel DLG-Sieger als viervoudig 'Championatssieger' was.
Gribaldi

Nafok Gribaldi:
De successen van de Gribaldi nakomelingen zijn haast teveel om op te noemen. Heel veel merries zijn hooggeplaatst op de merriekeuringen en in de diverse merrietesten in Deurne en Drachten en IBOP proeven zijn er vele merries geslaagd. Veel nakomelingen van Gribaldi hebben aan de PAVO CUP voor vier en vijfjarige dressuurpaarden deelgenomen en velen zijn geselecteerd voor de halve Finale`s en Finale`s.

Gribaldi


meer info:
www.uytert.nl


Dit veulen is verkocht


Terug naar 2009