Terug naar 2008

Donna Buca A


Johnson x Rubinstein
Geboren 06 mei 2008


Dit veulen is VERKOCHT.


Filmpje (ca. 6,8 Mb, ca. 54 seconden):

Mocht de video niet geheel worden afgespeeld,
ververs dan de pagina en speel opnieuw af.


of KLIK HIER
- links voor afspelen
- rechts voor Opslaan als...
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting


Johnson

Geb. 2002

Johnson

Johnson stamt af van de keurhengst Jazz. Jazz heeft zelf op Grand Prix niveau gepresteerd met Tineke Bartels. Ook grootvader Cocktail maakte internationaal furore in Grand Prix en Kur op Muziek met Anky van Grunsven met talloze overwinningen en hoge klasseringen. Grootvader Flemmingh staat eveneens bekend als verever van dressuurpaarden en is bekend door zijn Grand Prix kinderen Krack C met Anky van Grunsven en Lingh met Edward Gal. Overgrootvader Sultan is ook de vader van de bekende Oldenburger hengst Sion Maar ook van bijvoorbeeld het wereldbekende springpaard Itıs Otto van Geoff Billington. Johnson komt uit de bekende Reina-stam van de heer Van Arkel. Andere bekende paarden uit deze moederlijn zijn Darkdream, Sultan, Kallisto, Mendel, Charmeur en Waldo.

Johnson is een 'rising star'. Zijn hoog interessante dressuurafstamming gaat gepaard met een model, dat elke exterieur expert als het perfecte type zal bestempelen. Johnson is uitgerust met drie uitstekende basisgangen, die zijn dressuur carriere naar de top zullen vergemakkelijken. Een fundamentele pijler bij Johnson is zijn evenwichtige en meewerkende karakter. Deze fraaie hengst is al goedgekeurd in Oldenburg, waar zijn grote aanleg als dressuurpaard ook al onder het zadel is getoond. Johnson werd in 2005 kampioen van de KWPN hengstenkeuring en excelleerde in de verrichtingen van zowel Oldenburg als Ermelo. De eerste veulens van Johnson worden geboren in 2006.
Meer info:
http://www.team-nijhof.nl/site/html_nl/hengsten/johnson.html

Rubinstein

Rubinstein

Rubinstein presteerde internationaal in de dressuursport. Rubinstein I is een product uit de wereldberoemde dressuurstam van Herbert de Baey. Ook de fameuze dressuurpaarden Amon, Ahlerich en Rembrandt komen uit deze familie. Uit zijn korte dekperiode heeft Rubinstein I meer dan 75 goedgekeurde zonen achtergelaten en een reeks uitzondelijke sportpaarden.
Rubinstein

Filmpje Rubinstein :


Meer info:
http://www.horse-gate.com/hengste/portraits-a-stories/66-rubinstein.html


Stamboek Donna Buca A:
Stamboek Donna Buca A


Dit veulen is VERKOCHT.


Terug naar 2008