Terug naar 2008

Don Leo


Don primaire x Ronaldo.
Geboren 14-04-2008.

Dit veulen is VERKOCHT.


Filmpje (ca. 6,2 Mb, ca. 1 minuut):

Mocht de video niet geheel worden afgespeeld,
ververs dan de pagina en speel opnieuw af.


of KLIK HIER
- links voor afspelen
- rechts voor Opslaan als...
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting


Don Primaire

Don Primaire
Don Primaire ( Donnerhall X Pikbube ). Beter dressuurbloed bestaat er niet. Internationaal zeer succesvolle pedigreecombinatie. Donnerhall heeft meer dan 40 goedgekeurde zonen en kwam uit in dressuur op wereldtopniveau.
Don Primaire is een hengst met veel uitstraling en lichtvoetige bewegingen. Hij was reservekampioen bij de "Hengstenleistungsprufüng"in Medingen.
De moeder van Don Primaire is een prachtige merrie met veel uitstraling en unieke verrichtingscijfers tussen de 9 en 9.5. 2000: Don Primaire Nationaal Reservekampioen in Nijmegen. 2001: De doorbraak van Don Primaire in de fokkerij. De weinige kansen heeft Don Primaire zeer goed benut. Topresultaten op de merriekeuringen. Don Primaire stijgt met stip. De eerste zoon is nu reeds goedgekeurd.
2002: Don Primaire verrast vriend en vijand en komt binnen als hoogste op de dressuurindex.
Het geweldige karakter en daarbij veel talent voor de dressuursport maakt dat er grote internationale belangstelling is voor de kinderen van Don Primaire.
Don Primaire


Meer info:
http://www.dancingderadstake.nl/horses/hengsten-donprimaire.php

Ronaldo


Ronaldo
Magic Ronaldo is een zoon van de zwarte stempelhengst Rubinstein I, die zelf internationaal presteerde in de dressuursport, en uit dezelfde stam komt als Olympisch Kampioen Rembrandt. Hij is vader van meer dan 80 goedgekeurde zonen waaronder Rohdiamant, Rubinus en Magic Ronaldo.
De moeder van Magic Ronaldo, de Staats Premie Elite merrie Carella, stamt uit een van de beste moederlijnen van Oldenburg. Zij bracht ook de goedgekeurde hengst Rubin Star N die in 1994 de Hengstleistungsprufung in Munchen-Riem won, en de merrie Rendez Vous, in 2001 winnaar van het Bundeschampionat voor vierjarige merries. Magic Ronaldo was kampioen van de hengstenkeuring in Oldenburg in 1997. In 1999 heeft hij een fantastische verrichtingstest gelopen in Neustadt-Dosse met o.a. een 10 voor galop en karakter. In 1999 werd hij reservekampioen van Oldenburg op basis van zijn prestaties en nakomelingen.
Ronaldo
In Nederland was Magic Ronaldo succesvol in de hengstencompetities en maakte in 2003 zijn Lichte Tour debuut met Edward Gal. Dressuurruiters en handelaren oordelen zeer positief over zijn nakomelingen, die zeer gewild zijn onder het zadel.
Het hengstveulen Wandurel van Magic Ronaldo, uit een Weltmeyer merrie van fokker J.A.M. van Schel uit Linnen, brak op de Prinsjesdagveiling 2003 in Ermelo alle records. Hij werd voor een prijs van € 44.000,- gekocht door Primeval B.V. en werd daarmee het duurste veulen dat ooit op een veiling in Nederland verkocht werd. Het door E. ten Hoove uit Ermelo gefokte Magic Ronaldo x Rico veulen werd NRPS kampioen 2003.


Ronaldo


meer info:
http://www.rhebergen.com

Stamboek Don Leo:
Stamboek Don Leo


Dit veulen is VERKOCHT.

Terug naar 2008