Terug naar 2007

Capone


VERKOCHT

Ronaldo x Gribaldi
Geboren 19-03-2007


Filmpje Capone (2,3 MB):


of KLIK HIER
- links voor afspelen
- rechts voor Opslaan als...
Capone Capone
Capone Capone


Ronaldo


Ronaldo
Magic Ronaldo is een zoon van de zwarte stempelhengst Rubinstein I, die zelf internationaal presteerde in de dressuursport, en uit dezelfde stam komt als Olympisch Kampioen Rembrandt. Hij is vader van meer dan 80 goedgekeurde zonen waaronder Rohdiamant, Rubinus en Magic Ronaldo.
De moeder van Magic Ronaldo, de Staats Premie Elite merrie Carella, stamt uit een van de beste moederlijnen van Oldenburg. Zij bracht ook de goedgekeurde hengst Rubin Star N die in 1994 de Hengstleistungsprufung in Munchen-Riem won, en de merrie Rendez Vous, in 2001 winnaar van het Bundeschampionat voor vierjarige merries. Magic Ronaldo was kampioen van de hengstenkeuring in Oldenburg in 1997. In 1999 heeft hij een fantastische verrichtingstest gelopen in Neustadt-Dosse met o.a. een 10 voor galop en karakter. In 1999 werd hij reservekampioen van Oldenburg op basis van zijn prestaties en nakomelingen.
Ronaldo
In Nederland was Magic Ronaldo succesvol in de hengstencompetities en maakte in 2003 zijn Lichte Tour debuut met Edward Gal. Dressuurruiters en handelaren oordelen zeer positief over zijn nakomelingen, die zeer gewild zijn onder het zadel.
Het hengstveulen Wandurel van Magic Ronaldo, uit een Weltmeyer merrie van fokker J.A.M. van Schel uit Linnen, brak op de Prinsjesdagveiling 2003 in Ermelo alle records. Hij werd voor een prijs van € 44.000,- gekocht door Primeval B.V. en werd daarmee het duurste veulen dat ooit op een veiling in Nederland verkocht werd. Het door E. ten Hoove uit Ermelo gefokte Magic Ronaldo x Rico veulen werd NRPS kampioen 2003.


Ronaldo


meer info:
http://www.rhebergen.com

Gribaldi


Gribaldi
Vaderlijn:
De vader van Gribaldi is de Trakehner topvererver Kostolany, zelf gepresteerd op Grand Prix Niveau! Kostolany bracht in 1995 zowel de Siegerhengst als de Siegermerrie, een gebeurtenis wat uniek is. Kostolany heeft, naast Gribaldi nog meerdere goedgekeurde zonen, waaronder Bertone, Showmaster, Silvermoon, Tolstoi, Sans Souci en Polansky. Stammoeder van Kostolany`s moederlijn is de beroemde merrie Kasette van 'Hauptgestüt Trakehnen', hieruit komt o.a voort het Olympiade-dressuurpaard Immanuel (Munchen 1972), als de Trakehnerverervers Kapitan en Kassius.

Moederlijn:
Gribaldi`s volle zus Georgina was in 1995 beste driejarige merrie op de centrale merriekeuring in Hessen. De moeder van Gribaldi, genaamd Gondola II is in 1995 Elite merrie geworden op haar nofok. Bovendien bracht Gondola II ook de goedgekeurde hengst Goldino, die op zevenjarige leeftijd al Prix St. Georges liep. De eerste jaargang van deze hengst leverde direct al twee goedgekeurde zonen op (Trakehner Hengstenkeuring 1995/96), n.l Up to Date en Uljanoff, die achter Gribaldi, Reserve Kampioen werd! Gondola II is van de dressuurvererver Ibikus die zowel DLG-Sieger als viervoudig 'Championatssieger' was.
Gribaldi

Nafok Gribaldi:
De successen van de Gribaldi nakomelingen zijn haast teveel om op te noemen. Heel veel merries zijn hooggeplaatst op de merriekeuringen en in de diverse merrietesten in Deurne en Drachten en IBOP proeven zijn er vele merries geslaagd. Veel nakomelingen van Gribaldi hebben aan de PAVO CUP voor vier en vijfjarige dressuurpaarden deelgenomen en velen zijn geselecteerd voor de halve Finale`s en Finale`s.

Gribaldi


meer info:
www.uytert.nl


Stamboek Capone:
Stamboek Capone

Terug naar 2007